Spela något annat

Det är lätt när man väl börjat spela något att man testar något annat, framförallt så kanske man inte våga testa något nytt och annorlunda. Det känns tryggt med någon som man kan och som man känner igen. Varför inte testa på något annat som omväxling?

Det finns så många roliga spel på nätet idag, det är bara att välja och vraka. Har du suttit och spelat Sudoko och lagt pussel länge så kan det vara skönt för hjärnan att göra något annat. Bingo kan vara en rolig upplevelse, bingo har funnits länge som spel och det var idrottsklubben Gunnarstorps IF som introducerade spelet i Sverige 1961. Idag spelas det bingo lite varstans i vårt avlånga land.

Men det finns också på nätet, här växer det konstant och det kommer fler och fler ställen att spela på. Det är ett populärt spel som är hyfsat enkelt att spela, det är inte så lång startsträcka innan man är i gång och spelar. Spore är ett annat spel som kan vara skoj att kolla in, man skapar sitt eget universum och genom din varelse så går du genom fem utvecklingsstadier, du går från amöba till att bli härskare över galaxen.

Du kan skapa egentligen vad som helst, amöbor eller civilisationer eller varför inte ett rymdskepp. Du är upphovsmannen till allt i Universum. Det gäller att överleva de utvecklingsstadier man befinner sig i och när du besöker andra galaxer och bortom dessa. Det är dina önskemål som uppfylls i spelet, om du klara av dessa vill säga.

in Okategoriserade.