Alla dessa spelautomater

Skulle man börja räkna upp alla dessa spelautomater så skulle listan bli oerhört lång och framförallt ganska intetsägande. Därför så är det bättre att skriva om väl utvalda spel som kanske kan locka dig som läsare att prova spelet. Vi har tidigare skrivit om Starburst som är ett av de mest populära spela på online casinon idag.

Som tur är så finns det fler som har ett intresse att skriva om spelautomater, klicka dig vidare på nätet så får du tillgång till massor av olika recensioner på spel som kan vara intressanta. För att nämna några som man kanske inte vanligtvis väljer att spela så kommer vi att skriva en kort recension på Emoji Planet och Wild Wild West

Emoji Planet

Ett relativt nytt spel då det lanserades i augusti 2018 så kanske du inte hunnit testa detta spel. Det är fyllt med en massa funktioner som ger dig olika bonusar, dyker wildsymbolerna upp bland alla emojis så fylls emojimätaren med olika kombinationer som dubbla hjärtan, raketen, pizzan eller kysssymbolen. Tyvärr så finns det inte någon free spinns funktion men det kanske inte spelar så stor roll då den är fylld med en massa andra roliga bonus erbjudanden.

Wild Wild West

Även detta spel kommer från jätten NetEnt och flirtar med dig som gillar vilda västern. Det är bara att hoppa upp på din häst och rida i väg på spännande upplevelser med denna spelautomat. Det är ett välgjort spel med de klassiska funktionerna som ett spel från NetEnt ska ha. Enkelheten i spelet gör att alla kan spela utan att behöva tänka allt för mycket. Du ställer in den insatsnivå och det myntvärde du vill spela för och kör igång.